Pauline Niezen

Ik ben Pauline Niezen wonende te Klarenbeek. Na het behalen van mijn diploma HBO Sociaal Pedagogische Hulpverlening heb ik ruim vijftien jaar in de hulpverlening gewerkt.

Na deze periode heb ik de nodige opleidingen gevolgd in de verzekeringen en heb ik mensen thuis bezocht om ze te adviseren.  In deze gesprekken kwamen er ook persoonlijke financiële zaken ter sprake en ik miste de link hier daadwerkelijk wat mee te doen. Zo ben ik begonnen met bewindvoering, VODEDU. Zelf ben ik ervan overtuigd dat er met een duidelijke communicatie veel problemen te voorkomen zijn. Ik heb voor ieder mens respect totdat deze het tegendeel bewijst, ook heb ik de overtuiging dat niemand graag om moeilijkheden vraagt. Toch ontstaan er soms moeilijkheden door omstandigheden of beperkingen. Niets menselijks is mij vreemd. Ik wil er graag een rol in spelen om mensen weer op gang te helpen of zo lang dat nodig is, te begeleiden.

Software

Wij maken gebruik van de software van Onview. Dit heeft voor u als klant het grote voordeel dat u door middel van inlogcodes die u van ons ontvangt, kunt inloggen en mee kunt kijken. U kunt op deze manier zien wat er met uw rekening(en) gebeurt. Ook kunt u een overzicht zien van uw (eventuele) schulden.

Samenwerking

Wij werken samen met diverse bewindvoerders van het Bewindvoerdersoverleg OostNederland. Annemieke Koers van Koersbewind is ook gecertificeerd bewindvoerder en heeft dezelfde visie als ons over hoe we er voor de klant moeten zijn! Annemieke zal ons vervangen tijdens afwezigheid en bij langdurige ziekte.

Kamer van Koophandel

VODEDU Bewindvoering is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 75252821

College Bescherming Persoonsgegevens

VODEDU Bewindvoering heeft zich aangemeld bij het CBP conform de Wet bescherming persoonsgegevens onder nummer m 1522856.